Moteet pleier vanligvis mest med klær til de litt mindre størrelsene, men det må også være plass til å se på hva foreldrene kan finne. Og her er det minst like mange muligheter som det kommer til de små pyttene. For eksempel. vil du se bra ut på babyens fødsel, bekreftelsen, bryllupet eller noe helt 3. Men skal det være en dress hver gang eller hvordan?

Hva er moden?

Det kan være veldig vanskelig å svare, selv for en som meg, det har ikke nødvendigvis fingeren så tett når det gjelder mote, fordi det er mange muligheter, mange selv, og det er en forskjell om det er herre eller kvinnemote. Spesielt er det to svært forskjellige ting. Noen velger å ta det enkelt og ellers kle seg på den lokale klærbutikken, enten det er en H & M eller en Dressman, saken er uvelkommen. Spørsmålet er også hvem som bestemmer moden. Er det bare hva folk kjøper, eller er det et SEO-byrå som får bestemt klær på Google?

Dyrt eller billig?

Hva skal / burde det koste? Må det være så dyrt, eller kan det gjøres billig også? Svaret går til begge sider og er veldig tvetydig. Noen foretrekker det må være et bestemt merke og andre er helt likegyldige. Spesielt når det gjelder ham blir det vanskelig for hva som er mote for menn. Langt de fleste går ikke opp i klærne de klær på, eller i alle fall ikke det samme som kvinner. For en mann, en fin T-skjorte, par jeans og noen fine sko kan være nok, hvor kvinnen er vanligvis mer kritisk.

2trendy.no kan du finne inspirasjon til herreklær, kanskje åpner den en ny verden? Hvem vet!
Hvis du er den typen som foretrekker det billig, er svensk H & M et opplagt bud, akkurat som New Yorker og Dressman er også gode bud. Skal det være noe som merkevaren er viktig, og du kan også være ung? Så det er quint eller quintness du må besøke, her er fingeren holdt på puls når det gjelder de unge motevanene! Men prisene er også satt da! Skulle det være den mer modne siden, kan klærbutikken din anbefales. Men det er for det meste for sølvkrever der ute.