Det med å skaffe barn er ofte dyrt og pengene tar slutt fort når man må kjøpe alt det som trengs før babyens ankomst. Fordelen med babyting er at de brukes i en kort tid, og kan derfor selges eller lagres til neste barn. Ettersom disse kjøp ofte ses som en god investering, velger mange å ta et kvikklån som man siden kan betale til en bestemt rente. På Budsjettkreditt kan man også sammenligne ulike långivere for å få de beste vilkårene.

Det er en vanskelig jungel av babyting der ute, og risikoen er også stor at alle ting aldri vil bli brukt. Vi gir derfor her våre 5 beste tips om ting som vi tror du vil ha nytte av i begynnelsen med ditt nye lille familiemedlem.

Baby nest

Nyfødte barn liker trange områder ettersom de er vant til dette i livmoren og derfor får babyen til å føle seg sikker. En såkalt baby nest er derfor vanligvis svært nyttig i løpet av babyens første 6 måneder, da den kan justeres i størrelse slik at babyen har det koselig og sitter tett mot kroppen. En fordel med denne baby nest kan ta den med overalt, men mange har den i barnesengen eller sofaen, slik at babyen kan ligge komfortabelt og koselig.

Tepper

Invester gjerne i noen koselige tepper som kan tulle babyen inn i de første månedene. Om sommeren kan du ha et tynnere teppe over vognen, slik at det ikke blir for varmt, og i vinteren er ulltepper best. Mange foreldre sover med barnets klær og tepper slik at barnet kan gjenkjenne foreldrenes lukt og får babyen til å føle seg siker.

Klær

Når det gjelder babyklær, anbefaler vi at du kjøper klær som er enkle å bytte da det ofte blir mange kostymeskifter i løpet av en dag med små babyer. Selvfølgelig skal man kle barnet etter været, men vær forsiktig slik at du ikke kler barna for varmt.

Bæresele

Mange foreldre synes at en babybæresele forenkler den første tiden med et spebarn. Ved å bruke en bæresele får du hendene frie og babyen føler nærhet og sikkerhet! Bæreselen kan man ofte bruke opp til 2 år alder, så det kan virkelig være en verdig investering!

Bøjlebeskyttelse som kan festes til handlekurven

Sist men ikke minst, må vi nevne bøljebeskyttelse som kan festes direkte til vognen. Disse forenkler virkelig hverdagen hvis du bruker bilen ofte. Man må ofte ha en spesiell adapter slik at bøljebeskyttelsen er godt fiksert. Bare sørg for at bøljebeskyttelsen passer til vognen din!

Vi håper at disse tipsene vil gjøre jobben enklere for deg og tillate deg å virkelig nyte denne fantastiske tiden med ditt nye, lille familiemedlem!